Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beyaz TV’nin atağı

Yaz ekranına en fazla yatırım yapan kanallardan biri de Beyaz TV oldu. Aslında girişim akıllıca. Büyük kanalların ekranları boşaltıp yaz uykusuna daldığı dönemde tematik kanallar bu boşluğu fırsata çevirmeli.
Beyaz TV de öyle yaptı. Ömür Varol ile Beyaz Gazete, günün aktüel olaylarını değerlendiren bir program olarak servis edildi. Lerzan Mutlu da atv'de Müge Anlı'nın boşta kalan izleyicilerini yaz boyunca cezbedecek bir formatla seyirci karşısına çıktı. Beyaz TV'de gündüz ekranının en iddialı yapımlarından biri de Söylemezsem Olmaz'ın yerini yaz ayları boyunca doldurmayı hedefleyen Beyaz Magazin oldu. Yeni kurulan bu magazin masasının etrafında sevgili meslektaşım Ali Eyüboğlu ile beraber Sinem Yıldız, Ebru Sulukaya ve Ceren Akdağ oturuyor. Diğerleri için keskin yorumları ilerleyen haftalara bırakmayı uygun buldum. Ama Ali Eyüboğlu'ndan eminim. Siz bakmayın onun ufak tefek göründüğüne, oturduğu her masayı ve makamı fazlasıyla doldurur. Öyleyse...
Haydi rastgele dostlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA