Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bugün ne izlesek?

Eğer bu sıcak yaz günlerinde uyku tutmuyorsa, size bu gece şahane bir tavsiyem var. Dünyada ilk kez yapılacak özel bir canlı yayın, sabaha karşı saat 03.00'den itibaren hem Fox, hem de National Geographic kanalından naklen yayınlanacak Emmy ödüllü Phil Keoghan, televizyon tarihindeki en ilginç vahşi yaşam yayını için yine Emmy ödüllü oyuncu Jane Lynch ile bir araya geliyor.
'Dünyadan Canlı Yayın', gezegenimizin farklı köşelerinden vahşi yaşam görüntülerini dünyanın en ünlü vahşi yaşam sinematrograflarının çekimleriyle ekranlara taşıyor. Emmy ödüllü vahşi yaşam sinematografı Bob Poole; ultra düşük ışık teknolojisiyle Etiyopya'daki bir sırtlan klanına yaklaşacak. National Geographic fotoğrafçısı Steve Winner ise nadir karşılaşılan cüce leoparı yakından inceleme fırsatı sunacak. Ünlü National Geographic kaşifi Sandesh Kadur ise Hindistan'ın Jodhpur bölgesinde bulunan langur maymunlarını görüntülerken, büyük kediler üzerine çalışmalarıyla ün kazanan Sophie Darlington, Kenya'nın Maasai Mara'da avlanan aslanların stratejilerini termal kameralarla izleyicilerle buluşturacak. Emmy ödüllü sinematograf Andy Casagrande de Güney Pasifik Fiji sahillerinde boğa köpekbalıklarının nasıl beslendiğini görüntülemek için su altına iniyor. Titanic'te yaptığı keşiflerle tanınan National Geographic kaşifi Dr. Robert Ballard ise yayına Kaliforniya kıyılarından okyanusun derinliklerine doğru yolculuğu ile katılıyor. 'Dünyadan Canlı Yayın', ayrıca Teksas'taki Bracken Mağarası'nda yaşayan 20 milyon yarasayı ve 'snot-bot' adlı bir drone'un kambur balinaları arayışını da ekranlara getirecek. Var mısınız dünyayı iki saatte canlı canlı turlamaya?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA