Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ormandaki balıkadam

Geçen hafta cuma günü Altınoluk'taki plajın üzerinde yangın helikopterleri belirdi. Helikopterler, yüzen insanların az ötesinde büyük torbalarını denize daldırıp tepelerde başlayan orman yangınını söndürmek için sortiler yapıyordu. Çalışmalar gün boyu sürdü. Neyse ki yangın, yerleşim birimlerine ulaşmadan kontrol altına alınabildi.
Helikopterlerin çalışmasını izlerken aklıma bir şehir efsanesi geldi. Orman yangınının ardından ekipler, yanan bölgede araştırma yaparken, dalgıç giysili bir cesetle karşılaşmışlar. Ormanın tam orta yerinde gözlüklü, şnorkelli, paletli bir balıkadam. Kimse bu işe akıl sır erdirememiş. Neden sonra anlaşılmış ki, söndürme uçaklarından biri, yakındaki sahilden depolarını deniz suyu ile doldururken o anda dalış yapan bir dalgıcı da yanlışlıkla alıvermiş ve yukarıdan yanan bölgeye suyla birlikte atmış...
Bırrrr... Korku filmi gibi değil mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA