Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bizimkiler nerede?

Futbol piyasasındaki transfer haberlerini izliyor musunuz? Peki bültenlerde adı geçen, gazetelerin spor sayfalarının tepesinde transfer dedikodusu yapılan bir tek Türk futbolcusu var mı? Vallahi ben görmedim. Kulüplerimiz yabancı futbolcuların önüne milyon dolarları kamyonla döküyorlar ama bizim futbolcuların esamisi okunmuyor.
Liglerimizde yabancı futbolcu kısıtlamasının kalkmasıyla beraber 'yerli malına' hasret kaldık. Diyeceksiniz ki; Fatih Terim, A Milli Futbol Takımı kadrosunu nasıl kuruyor? O da çaresiz gözünü dışarıya dikmiş, yabancı kulüplerde forma giyen, oralarda yetişmiş genç futbolcular ile işi idare ediyor.
Peki ya bizim 'yıldızlar' ne yapıyor? Çin liginde oynayan Burak Yılmaz; halk otobüsü şoförüyle giriştiği kavga kesmemiş olacak ki, sahada adam dövüyor. Barcelona'da forma şansı bulamayan, hiçbir kulübün de talip olmadığı Arda Turan ise İstanbul gecelerinde son model otomobiliyle hava atıyor...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA