Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İkinci cemre de düştü!

Yazın geldiğini nereden anlıyoruz? Serdar Ortaç'ın albüm çıkarmasından ve Keremcem'in yeni gençlik dizisiyle ekrana gelmesinden. İlk cemre müzik dünyasına düştü, Serdar albümünü çıkardı. İkinci cemre ise geçen pazartesi akşamı Kanal D ekranına düştü. Keremcem'in Gani Müjde imzalı yeni dizisi 'İki Yalancı' arz-ı endam eyledi.
Konu bizlere yabancı değil; kendini milyoner borsacı olarak tanıtan tamirci genç ile yine kendine holding yöneticisi süsü veren tezgahtar kızın büyük bir yalanın içinde tomurcuklanan aşkları. Gani, her zaman olduğu gibi esprili anlatımının içine hicivler de eklemeyi ihmal etmemiş. İlk bölümde Bodrum'un pahalılığından dem vurdu mesela. 200 lira giriş ücretiyle adım atılan Bodrum beach'lerinde haşlanmış mısırın tanesinin 25 liradan satılmasını getirdi ekranlara... Dört lahmacuna 600 lira ödeyip bunu gururla sosyal medya hesabından paylaşan sonradan görme zenginlere bir göndermeydi hepsi.
Bu arada ünlüler de "'gıyaben' Gani'nin dizisinde rol alıyor. Mustafa Ceceli'den 'Mustafa Geceli' diye bahsediliyor örneğin. Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu ise 'Veli Velioğlu' ismi ve Karadeniz şivesiyle karakterize ediliyor.
Hedef ise belli: Ekranların yaz rehaveti içinde Keremcen hayranı ergenleri dürtüp ekran başına toplamak. Haydi rastgele!.. Allah, 'Gani Gani' reyting eylesin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA