Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İlahi Mehmet Ali!

Malum, magazin medyası aylardır Metin Hara-Adriana Lima aşkını konuşuyor. Sadece magazin medyası mı? Anlı şanlı, kerli ferli siyasi köşe yazarları bile tartışmaya dahil olup yorum yaptılar. Konuyla ilgili en 'renkli' yorum ise geçen hafta 'Beyaz Magazin'e telefon bağlantısıyla katılan Mehmet Ali Erbil'den geldi. "Yeter be kardeşim, Türk erkeği diye gösterdiğinize bakın. Örnek bu mu olmalı, yeter be!" diyerek söze başlayan Erbil, "Bana ne olur biri bunu açıklasın; bu Hara'nın sahibi kim? Kim bu Hara? Bir de Hara mı çıktı başımıza?" diye sordu. Program yorumcularının "Kıskanma Hara'yı" demeleri üzerine sazı eline alan Erbil, eleştirilerinin dozunu artırdı:
"Allah aşkına bir onun tipine bak, bir bana. Bu Adriana'nın durumu ne olacak? Metin Hara'nın hiçbir kitabını bilmem. Ahmet Hakan'ın onun kitabıyla ilgili yaptığı bir yorumu okudum. Ondan sonra okumaya değer görmedim. Metin Hara'yı 24 yıl her gün reklam yapsan bir şey olur mu ondan? Allah bilir bunun altından Kerimcan gibi bir şey çıkabilir. Adriana Lima'nın 35 yıldır dünyada görmediği şey kalmamıştır, bunu mu beklemiş yani; adamın rengine bak! Böyle İngiliz bir seri katil vardı, benzetmek gibi olmasın. Evet, Metin Hara'yı kıskanıyorum. Aşk Kerimcan merimcan dinlemiyor..."
Mali'nin doğaçlama yeteneğine hayran olmamak elde değil. Geçen hafta gıda zehirlenmesi yüzünden ambulansla hastaneye yetiştirilmişti. Çıkışta sağlık durumunu soran muhabirlere ne dese beğenirsiniz? "Bir şeyim yok. Acilden girince para almıyorlar, onun için ambulansla geldim..."
Yaşa sen Mehmet Ali...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA