Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nöbetçi bayram köşesi

Her bayram olduğu gibi bu uzun bayram tatili boyunca da Yakından Kumanda açık kalacak. Yani bir kez daha "bayram nöbetçisi" olarak görev başındayım. Bu sefer de aile büyüklerini ziyarete giderken decoder'in kayıt tuşuna basacağım. Herkes yaz sıcağında bayram tatilini fırsat bilip, kendini dışarı atarken, bendeniz yine elimde not defterimle ekran başında olacağım.
Efendim, bu sezon köşemiz tatil yapmadı. Tam 380 gündür, haftanın 6 günü, tek bir defa bile aksatmadan burada huzurunuza çıktım. Peki şikayetim var mı? Asla! Yorgun muyum? İnsan sevdiği işi yaparken yorulmaz. Yorulsa bile hissetmez. Sizlerden gelen içten sevgi ve takdir mesajları bana her daim yakıt olur. Bezginlik, yorgunluk ne kelime? Sayenizde Türkiye'nin en çok okunan köşelerinden birini yazmak bana ancak keyif ve onur verir.
Şimdiden hepinize mutlu ve huzurlu bayramlar... İşte yazının burasına o beylik savaş filmi repliği çok yakışır:
"Beni bırakın, siz devam edin!.."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA