Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yok mu akıllı bir sponsor?

Koca bir bayram geride kaldı ve akılda 'bayrama özel' bir tek program kalmadı. Oysa eskiden televizyon izleyicileri bayramı dört gözle beklerdi. Özenle yapılan, birbirinden ünlü sanatçıların geçit yaptığı, en ünlü komedyenlerin şovlarıyla bezeli, içinde folklordan baleye ve oryantale kadar her tür dans gösterisinin yer aldığı 'Bayram Özel Eğlence Programı', evdeki bayram neşesini katlardı. Baktım ki bu bayramda da televizyonlar tatilde. 'Komik'çe filmler, millet alışverişte görsün hesabı sözde ünlülerle takviye edilmiş sulu sepken yarışmalar, bilmem kaçıncı kez gösterilen ve hepimizin her sahnesini ezberlediği beylik filmler, dizi tekrarları ve türlü arşiv görüntüsüyle yine bayramı 'savuşturmaya' çalıştılar...
Peki kanallar neden bayram özel programı yapmıyorlar? Sanıyorlar ki, bayramda herkes tatile çıkmış, kimse televizyon seyretmiyor. Böyle olunca da reklam geliri azalıyor, programları kara geçirecek bütçe oluşamıyor. Bayramın ilk gün reytinglerine şöyle bir baktım. Totalde komedi dizisi 'Şevkat Yerimdar'ın tekrarı, AB grubunda 'Çarkıfelek' birinci olmuş. Yani millet aslında ekran başında gülmeye ve eğlenmeye son derece hevesli. Belli ki şöyle iyi kotarılmış bir özel eğlence programı olsa şahane iş yapacak.
Gelecek bayram için; reklam verenleri, özellikle de şekerleme firmaları ile GSM operatörleri gibi 'bayramı dört gözle bekleyenleri' uyandırmak isterim. Gerçek ünlülerin resmigeçit yapacağı, iş bilen yönetmenler tarafından görkemli stüdyolarda çekilecek bir bayram özel eğlence programına tek başınıza sponsor olun, geri dönüşüne sizler bile inanamayacaksınız.
Yok yok; yaza yaza en sonunda bir bayram özel eğlence programı yaptırtacağım sizlere...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA