Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

O yumruğu size iade ediyorum

'Alt tarafı bir dizi sahnesi' deyip geçemem. 'Gerçek hayat ile senaryolar birbirine karıştırılmamalı' savunmasına prim veremem. Asla ve asla mazur göremem. Neyi mi? Show TV'nin 'Kalp Atışı' dizisinde, bir doktorun, polis özel harekat timi amirini tokatladığı o rezil sahneyi...
Hassas bir dönemdeyiz. Son derece travmatik bir darbe girişimini daha yeni atlatmışız. Şehitler vermişiz... Millet; vatansever askeriyle, polisiyle el ele verip tankların önüne set çekmiş. O kabus gecesinde özel harekat polisimiz, karargahlarındaki toplanma alanında uçak bombasıyla 80 şehit vermiş. Onlar aynı zamanda dağdaki teröristle yıllardır mücadele veriyor. Mayınlara, canlı bombalara ve türlü hain tuzağa karşı cansiperane savaşıyor. Görecekleri muamele bu mu olmalı?
Sahneyi özetleyeyim: Hastanede biri rastgele sağa sola ateş ediyor. Özel harekat timi geliyor. Silahlı saldırgan yerine görevli doktorlarla mücadele ediyormuş gibi gösteriliyorlar. Bu yüzden masumlar ölüyormuş hissi uyandırılıyor. Doktorlardan biri duruma sinirlenip koşarak geliyor ve özel harekat polisine kumanda eden amirin yüzüne yumruk atıyor.
Peki o sahneye gerek var mıydı? Haydi es kaza çekildi diyelim, kanal yönetimi büyük infial yaratacak bu sahneyi dizi yayınlanmadan önce görmedi mi? Bu nasıl bir duyarsızlık, nasıl bir aymazlıktır?
Kahramanlar kolay yetişmiyor. Korunmaları lazım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA