Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Haftalık dizi programınızı yaptınız mı?

Henüz yapmadıysanız, buyurun size Yakından Kumanda rehberliğinde sezonluk dizi programı. Biliyorum, her gün ekranda yeni bir dizi tanıtımıyla karşılaşıyorsunuz. Kafanız iyice karışmış olmalı. Geçen sezondan devam edenleri mi izlemeli, yenilere mi göz atmalı? Komşu gezmelerini hangi diziye göre ayarlamalı? Hangisini canlı izleyip hangisini kaydetmeli? Reklam aralarında hangi kanalları dolaşmalı? İşte kesip saklamanız için 2017-2018 dizi rehberiniz:
PAZARTESİ: Kırgın Çiçekler (atv), Söz (Star), Kayıtdışı (FOX), İsimsizler (Kanal D)
SALI: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (atv), Dolunay (Star), Tutsak (Kanal D)
ÇARŞAMBA: Seven Ne Yapmaz (atv), Diriliş: Ertuğrul (TRT 1), Klavye Delikanlıları (Show TV), Meryem (Kanal D)
PERŞEMBE: Kanatsız Kuşlar (atv), Ateşböceği (Star), Bizim Hikaye (FOX), Ver Elini Aşk (Kanal D)
CUMA: Aşk ve Mavi (atv), Payitaht Abdülhamid (TRT 1), Kalp Atışı (Show TV), İstanbullu Gelin (Star), Şevkat Yerimdar (FOX), Arka Sokaklar (Kanal D)
CUMARTESİ: Yalaza (TRT 1), Yeni Gelin (Show TV), Fazilet Hanım ve Kızları (Star), Kalbimdeki Deniz (FOX), Siyah Beyaz Aşk (Kanal D)
PAZAR: Rüya (Show TV), Savaşçı (FOX), Çocuklar Duymasın (Kanal D)
Bunlar, günü şimdiden belli olanlar. Bir de henüz hangi gün ekrana geleceği belli olmayan diziler var, Geçen sezonun en çok konuşulan dizilerinden Vatanım Sensin, Sibel Can'ın yıllar sonra ekrana döneceği Sevdanın Bahçesi, Kenan İmirzalıoğlu'nun yeni dizisi Fatih ve Yetkin Dikinciler'in başrolünü üstlendiği Bahtiyar Ölmez de bu programa eklenince, işler iyice karışacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA