Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

O yumruğa tepkiler

Show TV'nin 'Kalp Atışı' dizisinde bir doktorun, özel harekat timi komutanına attığı yumruk geçen haftanın en çok tartışılan konularından biriydi. Okurlarımız o sahneyi kınayan onlarca mesaj gönderdi. İçlerinden iki tanesini yayınlıyorum:
"Merhaba Yüksel Bey, tam da birkaç gündür size yazmaya fırsat bulamamışken 'Kalp Atışı' dizisini yazdınız. Size yazmak istediklerimi tamamiyle köşenizde yazmışsınız, teşekkürler. Siz gerçekten halkın sesisiniz. Bu arada çok severek izledigim diziyi o sahneden itibaren bir daha izlemedim, izlemeyeceğim. Polisime, askerime binlerce selam olsun..." (Nurdan Yıldız Çopur)
"Merhabalar Yüksel Bey, cuma günü Show TV'de yayınlanan 'Kalp Atışı'ndaki o malum sahneye sessiz kalmayacağınızı biliyordum. Bugün yazınızı okumak için sitenize girdiğimde yanılmadığımı anladım. Dizi icabı da olsa kimse polisimize ve askerimize el kaldıramaz. Sizi gönülden kutluyorum. İyi ki sizin gibi köşe yazarları var." (Dilan Berk)

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA