Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Seyirciye büyük saygısızlık

Yeni sezon başladı. Geçen yılın dizileri, kaldıkları yerden devam ediyor. Ama içlerinde biri var ki, sanki kaldığı yeri unutmuş. Geçmişe kocaman bir sünger çekip geçmiş bölümlerin sorularına cevap bulmadan yeni bir maceraya atılmış. Kanal D'nin dizisi 'İsimsizler'deki tutarsızlığı 'seyirciye büyük bir saygısızlık' olarak niteleyen okurumuz Aysel Aliyeva'nın sözlerine kulak verelim:
"Merhaba Yüksel Bey; öncelikle biz izleyicilerin sesi olduğunuz ve şikayetlerimizi, beğenilerimizi, yorumlarımızı gerçekten okuyup köşenizde yayınladığınız için teşekkür ederim. Size yazma sebebim, üç aydır yeni bölümünü beklediğim ve izlerken kendimi aptal yerine konulmuş gibi hissettiğim 'İsimsizler' dizisi. Biliyorsunuz, dizi FETÖ ve PKK olaylarını konu eden bir polisasker dizisi idi. Sezon finalinde birçok konunun ucu açık bırakılmıştı. Dün akşam (pazartesi) yeni bölüm başladı ve o da ne? Dizi apayrı bir konu ile sezona start verdi. Geçen sezon yarım kalan olaylar ve dizideki karakterler neredeydi? 'Tufan' karakterinin yarım dakikalık açıklaması ile (Bylock çözüldü, savcı yurt dışına kaçtı, örgüt yer altına çekildi... Devamı yok) geçen sezon kapatıldı. Peki bu, hem üç aydır bekleyen biz izleyicilere, hem de 13 bölüm emek veren geçen sezon oyuncularına karşı yapılmış bir saygısızlık değil mi? FETÖ olayını irdeleyen bir dizi olarak başlayıp en büyük FETÖ olayını (15 Temmuz) es geçerek bambaşka bir senaryoya geçip çakma 'Kurtlar Vadisi' olarak sezona devam edenleri kınıyorum. Her bölümü bir şehide ithaf edilen, İstanbul'un gökdelenli silueti olmayan dizimizi mahvedenlere de seyirci hakkımı helal etmiyorum. Sevgiler."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA