Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘007 Ali Kemal’

Sezonun tanıtımı en çok yapılan, en iddialı, en sükseli dizilerinden biriydi. 'Kayıtdışı', sonunda FOX'ta başladı.
Erkan Petekkaya bu kez karşımıza ajan olarak çıktı.
Ajan 'Ali Kemal', terzi kılığındaki bir yöneticinin emrindeymiş gibi görünüyor ama aslında devlet hesabına çalışıyor filan...
Karısı, kızı ve yakın akrabaları ise onu sigortacı sanıyor.
Ajanımız, aynı gün içinde otel odası basıp işadamını kaçıranları etkisiz hale getirerek, protokol imzalatıyor.
Afganistan'a uçup sözde teröristlerin kaçırdığı kadın doktoru kurtarıyor, işi gereği onu kendine aşık ediyor. Bu arada kolejde kızının kuzenine musallat olan delikanlının babasını ayaklarından tavana asıp yola getiriyor, akşam eve gelirken de karısının siparişi Afyon kaymağını unutmuyor! Vallahi bu kadarını '007 James Bond', ancak iki-üç film serisinde başarabilirdi. Bizimki, üstüne iki de pantolon dikiyor!
Dizinin adeta her köşeden yıldız fırlayan Samanyolu galaksisi gibi bir kadrosu var.
Sezar'ın hakkı Sezar'a; senaryonun ona biçtiği ve bazen bayram çocuğu gibi komik ve bol gelen 'süper kahraman' elbisesine rağmen, Erkan Petekkaya'yı izlemek keyif veriyor. Ama dizinin şu 'ön gösterimli' kurgusu, izleyiciyi çok yoracakmış gibi görünüyor. Bu teknik, son zamanlarda yabancı dizilerde ve filmlerde sıkça kullanılır oldu.
Birden, alakasız bir sahne ağır gösterimle ekrana düşüyor.
Sonradan anlıyoruz ki, o sahne bir sonraki aksiyonun ön gösterimi imiş! Ne gerek varsa...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA