Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ya verilen altınlar?

Sporla ilgili olmasanız bile haberi mutlaka duymuşsunuzdur. Milli atlet Aslı Çakır, doping nedeniyle Türkiye Atletizm Federasyonu tarafından ömür boyu pistlerden men edildi. 2012
Londra Olimpiyatları'nda altın madalya kazanan Çakır, üçüncü kez ceza alarak Türk atletizm tarihinde adı dopingle en çok anılan sporcu oldu. Atletizm pistlerinde, halter podyumlarında, güreş minderlerinde sevinmeye korkar oldum. Önce büyük bir gurur ve mutluluk yaşatıyorlar, ardından derin bir utanç. Bu travmaya bir türlü alışamıyorum. Peki madalyayı teşvik için verilen evlere, cumhuriyet altınlarına ne oluyor, bileniniz var mı? Bunlar geri alınıyor mu? Tüm spor medyası, Fatih Terim'in 3.5 milyon Euro'luk tazminatının peşine düşmüşken. birileri de bunun hesabını sorsa, federasyonlar -varsa- bu tahsilatla ilgili hukuki takibatı vatandaşlarla paylaşsa ya!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA