Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Kayıtdışı’ tuhaflıklar

Artık ismini ezberlediğinizi tahmin ettiğim müdavimlerimizden Haluk Zırh, bu haftayı da boş geçmemiş. Bu kez eleştirileri, FOX'un 'Kayıtdışı' dizisi hakkında:
"Merhaba Yüksel Bey, sezon tam açılana kadar sanırım 'Kayıtdışı'na katlanacağız. Daha iyi, kaliteli ve abartılmamış diziler yayına girdiğinde, 'Kayıtdışı' gerçekten adı gibi olacak herhalde. Son teknoloji ile uzaktan MOBESE kamera kayıtlarını silebiliyoruz ama çöpe kişinin neler attığını not defterine yazıyoruz! Cep telefonları o zamanlarda kamerasızdı herhalde... Madem böyle bir araştırma yapacaksın; açığa çıkmamak için insan hiç olmazsa kağıt toplayıcısı kılığına girer insan.
Konular özensizce abartılmış. İnşallah uzun ömürlü bir yer bulur kendine. Şimdilik İsmail Hacıoğlu pasif rolde. İleride olayların daha çok içinde olursa iyi olur ancak bir ışık görünmüyor. Ekrem'i koruyan bir ordu var ama birinin sırtından bıçaklanarak öldürülmesi için çok özel bir adam getirtmeyi tercih ediyor nedense. Daha birçok saçmalık... Sezon boşluğunda vakit geçirilir, sonrasına bakacağız. Kolay gelsin..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA