Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçek ‘isimsizler’

Terör ve şehit haberleri herkes gibi benim de canımı acıtıyor, günümü karartıyor. Ama beni üzen bir nokta daha var; korucuların durumu...
Geçen hafta iki ayrı saldırıda dört korucumuzu şehit verdik. Gelin görün ki asker şehitlerimizin adları, memleketleri ayrıntılarıyla ekrana gelirken, korucuların ismi bile anılmadı. Sebebini iyi biliyorum; onların geride bıraktıkları ailelerini, yakınlarını korumak için. Çünkü onlar bölgenin insanı. Aileleri yıllardır orada yaşıyor. Yaşamaya da devam edecekler. Garnizonları yok, lojmanları yok.
Malum, bölgedeki durumu anlatan 'İsimsizler' diye bir dizi var. Ama 'gerçek isimsizler', neredeyse her gün haber bültenlerinde adları anılmadan resmigeçit yapıyorlar. Kahraman askerlerimizin, fedakar polislerimizin yanı sıra, bu vesileyle içimden bu 'isimsiz' kahramanlara saygı dolu bir selam göndermek geldi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA