Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte görsellik

Atv Ana Haber yöneticilerini, editörlerini, muhabirlerini gönülden kutluyorum. Hafta sonu yaptıkları müthiş habercilikle, televizyonun 'görselliğinin' nasıl öne çıkarılacağını, bu özellikten nasıl faydalanılacağını adeta bir ders gibi anlattılar.
İstanbul'da hafta sonu metrekareye 70 kilogram yağış düşeceği bildirilmişti. Atv Haber muhabiri Sümeyye Yılancı şemsiyesini alıp binanın dışına çıktı. Damda onu ellerinde dört damacana suyla bekleyen yardımcıları vardı. Sümeyye, siyah bantla işaretlenmiş bir metrekarelik alanın içinde durup şemsiyesini açtı. O sırada damdakiler 70 kilo suyu damacanalarla Sümeyye'nin başından aşağı döktüler. Sümeyye, sular içinde haberi sundu. Bizler de yıllardır hava durumu haberlerinin beylik cümlesi 'Metrekareye şu kadar yağmur düşecek' klişesinin aslında ne anlama geldiğini görerek öğrendik. Emeği geçen herkesi kutlarım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA