Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Alışmış ve kudurmuş

Rıdvan Dilmen'in cuma akşamı NTV'deki 'Yüzde Yüz Futbol' programında söylediklerini ağzım bir karış açık izledim. Rıdvan, Futbol Federasyonu'nun yayıncı kuruluştan bazı görüntüleri servis etmemesini rica ettiğini, yayıncı kuruluşun da özet görüntü gönderdiği kanallara o görüntüleri kullanmamaları için aynı ricada bulunduğunu iddia etti. Rıdvan bununla da yetinmedi; Federasyon'un bir kişi hakkında 'sahte rapor' düzenlediğini söyledi ve ekledi: "Haydi şimdi bana yalan söylüyorum diye dava açsınlar. Bütün belgeler elimde..."
İddiaların zerresi bile doğruysa bu büyük bir skandaldır. Değilse, Rıdvan'ın yorumculuk hayatı bitmiş demektir. Ama bakıyorum da spor sayfalarında ve futbol programlarında hâlâ ofsayt pozisyonları, verilen-verilmeyen penaltılar tartışılıyor. Başka ülkede olsa yer yerinden oynardı. Skandala ne fena alışmışız...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA