Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bugün ne izlesek?

Bugün coğrafi belgesellere ilgi duyanlar için bir önerim olacak. Çin kültürünü tüm yönleriyle yakından tanıma fırsatı veren 'Çin'e Yukarıdan Bakmak', bu akşam saat 21.00'de National Geographic ekranlarına geliyor.
Binlerce yıllık etkileyici bir tarihe sahip eski bir medeniyet olan Çin, geniş bir alana yayılan topraklarında derin bir çeşitliliğe evsahipliği yapıyor. Bir mühendislik harikası olan Çin Seddi'nden yenilikçi tarım teknikleri ve dev su savaşı festivallerine kadar Çin'in çok farklı yüzlerine tanık olacağınız 'Çin'e Yukarıdan Bakmak', geleneklerine sıkı sıkıya bağlı bu toplumun şehirlerini ve altyapılarını nasıl dönüştürdüğünü tüm detaylarıyla ele alıyor. Üstelik Çinliler'in güçlü geleneklerinin ülkenin topraklarını şekillendirme ve benzersiz sonuçlar yaratma konusunda ne kadar etkili olduğunu gösteren gökyüzü çekimleri de belgesel içeriğini daha da zenginleştiriyor.
Bence kaçmaz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA