Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yıldız Tilbe’ye tepki

Okurlarım her zaman benimle hemfikir olacak değil ya... Köşemizin müdavimlerinden sevgili Hakan Aydemir, bu kez Yıldız Tilbe yazıma çekince koymuş:
"Sayın Aytuğ, ben SABAH gazetesi ve sizin devamlı okurlarınızdanım. Sizi özellikle takip ederim. Çok yerinde ve doğru tespitlerinize tanıklık ettim. Televizyon eleştirmen ve yazarı olarak sizi tek geçerim. Ancak üzülerek söylüyorum, ilk defa sizinle aynı fikirde değilim. 'O Ses Türkiye'de Yıldız Tilbe ile ilgili yazınızda belirttiğiniz bütün tespitler baştan ayağa bana göre yanlış. 'Bana göre' derken, genel olarak çevremdeki kişiler de aynı fikirde. Yıldız Tilbe'den bahsederken 'doğallığı, samimiyeti ve mütevazılığı' gibi tespitlerde bulunmuşsunuz. Bir kere seçtiği yarışmacı yanına geldiğinde zahmet edip yerinden kalkmayan, zorla elini verip tokalaşan, öpüşmesine dahi çoğu zaman izin vermeyen biri nasıl bu özelliklere sahip olabilir? Sizin gibi deneyimli bir yazarın böyle düşünmesine inanın bir anlam veremedim. Lütfedip yazar mısınız, sizin görüp de bizim görmediğimiz hangi özellikler sizde bu fikrin oluşmasına sebep oldu? Bana göre Acun da ilk defa yanıldı bu seçimiyle. Saygılarımla..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA