Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reklamın iyisi

Bugün sizlere bir dizi, program ya da filmi değil, bir reklamı izlemenizi tavsiye edeceğim. İzleyin, mutlaka izleyin ki ruhunuz ferahlasın, kiriniz pasınız arınsın, 'insanlığını muhafaza eden' ve 'halk için fedakarca çalışan' insanların hâlâ bu topraklar üzerinde yaşadığına şahitlik edip mutlu olun.
Türk Telekom'un yeni reklamı, yaşanmış bir hikayeyi ekrana taşıyor.
Reklamda Beytüşşebap'ta yaşanan heyelan sebebiyle tüm hatların koptuğu, asker annesinin oğlunun sesini günlerdir duyamadığı aktarılıyor. Anne, son çare olarak Türk Telekom'u arıyor. Çalışanlardan Yılmaz Çabuk, endişeli anneyi rahatlatmak üzere askerin görev yaptığı birliğe giderek, anneyi uydu telefonu üzerinden askerdeki oğluyla görüştürüyor. Finalde ise Türk Telekom CEO'su Paul Doany'nin Türkçe seslendirdiği 'Hiç kopmayan bağları sağlamlaştırmanın gururuyla' sözleri ekrana yansıyor.
İşte ben reklam diye buna derim. Kurumun hizmet için fedakarlığını anlatan, markanın toplum nezdindeki değer ve önemini pekiştiren, bunu yaparken de Türk milletinin arasındaki güçlü bağlara vurgu yaparak birlik ve beraberliğe katkı sağlayan bu çalışmaya emek veren herkesi gönülden kutluyorum.
NOT: Reklam kuşaklarını beklemenize gerek yok. Bu videoya internetteki herhangi bir arama motorundan kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA