Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kalburüstü bir dizi

Yeni sezonda karşıma nihayet şöyle 'dişe dokunur' ya da 'ehven-i şer' (kötünün iyisi) diyebileceğim bir dizi çıktı. Star'da çarşamba akşamı gala yapan 'Hayat Sırları', özellikle rejisi ve kalburüstü oyunculuklarıyla gözümü doldurdu.
Aslında dizinin künyesi beklentimi yükseltmişti zaten. Senaryosunun altında Mahinur Ergun'un imzası vardı. Proje tasarımını ve yapımcılığını, bu konudaki deneyimine çokça güvendiğim Gül Oğuz üstlenmişti. Bir de başarılı tiyatro prodüksiyonu geçmişini diziye aktaran sanat danışmanı İpek Kadılar eklenince, 'başarısızlık' zaten söz konusu olamazdı. Nitekim genç oyuncular Ekin Koç ve Hazar Ergüçlü'nün ışıltılı performansına, deneyimli isimler Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut'un müthiş oyunculuk düetleri de eklenince, ortaya keyifle izlenecek 'alternatif' bir dizi çıkmış.
Gelelim benim parlatmak istediğim gizli yıldıza... Uğurlu tikimi isminin yanına iliştirmekte tereddüt etmediğim genç oyuncu Ecem Erkek, öyle sahici bir 'Şirin' karakteri yaratmış ki, izlemeye doyamadım. Kariyerini şöyle bir araştırdığımda, karşıma hatırı sayılır bir tiyatro geçmişi çıktı. 1989 doğumlu Ecem Erkek, Ankara Üniversitesi Dil ve tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Ana Sanat Dalı Bölümü mezunu ve bugüne dek 'Amerikan Rüyası', 'Üç Kuruşluk Opera', 'Tersine Dünya', 'Romeo Juliet' ve 'Şark Dişçisi' gibi çok önemli oyunlarda rol almış. Belli ki bu birikiminin ekranda çok faydasını görecek. Ben de 'İlk ben yazmıştım' diye böbürleneceğim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA