Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Ve frene bastılar...

Tv8'deki 'Boksun Yıldızları' yarışmasının 'tehlikelerine' geçen hafta dilim döndüğünce değinmiştim. Sadece 1,5 aylık temel eğitimle birbirlerine kafa göz dalan ve yaptıkları şeyin 'boks' olduğuna inandırılan ünlülerin, kafes dövüşlerine rahmet okutacak didişmelerinin sakıncalarını ortaya koyup aklım erdiğince önlemler önermiştim.
Benim yazının etkisiyle mi bilinmez, baktım ki bu hafta iyice frene basmışlar. Boksun savunma teknikleri daha bir ağırlık kazanmış. Öyle sokakta dövüşür gibi birbirlerine sallapati yumruk savurmuyorlar. Herkes daha temkinli, daha bir özenliydi sanki.
Geçen hafta sunucu Dilara Gönder'in telaş ve şaşkınlığının nedeni de bu hafta ortaya çıktı. Meğer ilk programda ring anonslarını 'O Ses Türkiye' yarışmacısı Big Boy yapacakmış. Ama her nedense programa yetişememiş. (Sunucusunu canlı yayına yetiştirememeyi tv8'e hiç yakıştıramadım doğrusu) O nedenle Dilara Gönder 'deplasmana' çıkıp hem sunuculuğu, hem de anonsları üstlenmek zorunda kalmış. İkinci hafta canlı yayın trafiği çok daha kontrollüydü.
Bu arada 'Survivor' yarışmacısı Sahra'nın boksa yatkınlığı şaşırtmaya devam ediyor. Eğer işin başında voleybol yerine boksu seçmiş olsaymış, ülkemiz olimpiyat madalyalı bir kadın boksöre sahip olabilirmiş.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA