Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Aksiyona gel(!)

Avantür-komedi dizisi deyince son yıllarda akla tek isim gelir oldu: Timur Acar... FOX'ta geçen hafta gala yapan 'Nerdesin Birader' adlı dizinin başrolünde de o var.
Yapımcılar, son dönemde film ve televizyon sektörünün parlayan yıldızı Hindistan'ı eksen almışlar. Hikaye de zaten Hindistan'da başladı. İkiz kardeşlerden gamsız olanı, Hint dizilerinde oyunculuk yaparak hayatını kazanıyordu. (Oysa biz Hintliler'den daha çok dizi çekiyoruz) Diğeri ise İstanbul'da başkomiserdi. Oyuncu olanı, polis olanın yerine geçince işler de karışıyor haliyle. Dizi, Bollywood tarzı rengarenk ve hareketli sahnelerle başladıı. Gelin görün ki, maddi olanaksızlıklardan mıdır yoksa kısıtlı bütçelerden mi bilinmez; bizimkiler 'aksiyon' denilince sadece 'koşarak kaçma-kovalamayı' anlıyor. Böyle olunca da dizinin ilk yarım saati Avrasya Maratonu'na döndü.
Anlayamadığım nokta ise polis kardeşin, bir ikizi olduğunu neden herkesten sakladığı... Bir de ilk bölümün final sahnesinde oyuncu kardeş, polis ikizinin cinayete kurban gittiğini gördüğünde nasıl olur da o kadar tepkisiz, duygusuz kalabilir? Onun yerine geçtiği belli olmasın diye, nasıl olur da öz kardeşinin ölümüne bu kadar 'ruhsuz' yaklaşabilir? Açıklarsın gerçeği, düşersin kardeşinin katillerinin peşine; öyle değil mi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA