Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hayata röveşata

Müge Anlı onu da buldu ya helal olsun vallahi... 'O' dediğim, kuyumcunun önünde balona attığı röveşata ile 'fenomen' haline gelen bir genç. Sadece bizde değil, dünyada da geçen haftanın en çok tıklanan görüntülerinden biri oldu.
Genç, elleri cebinde Ankara'nın kaldırımlarında yürürken, bir kuyumcu dükkanının önünde kırmızı bir balon gördü. Önce ayağında sektirip havalandırdı, sonra röveşataya kalktı. Ama zamanlama hatası yaptı, balona vuramadı, ayakkabısı ayağından çıkıp savruldu. Yere düşen balona bir omuz atıp şovunu tamamladı. Sonra hiçbir şey olmamış gibi ayakkabısını giyip elleri cebinde yürümeye devam etti.
Herkes o genci konuşurken, Müge Anlı boş durmadı. O görüntüleri tespit eden kuyumcuya ulaştı. Röveşatacı gencin, Kahramanmaraş'ın Elbistan ilçesinde yaşayan Gülbay Türkücü (22) olduğu ortaya çıktı. Meğer gencin yakınları da o kuyumcuya ulaşmış. Görüntüdeki genci üç aydır aradıklarını, bir daha görürse kendilerini aramasını istemişler.
Gülbay'ın annesi, önceki gün Müge Anlı'nın programına konuk olunca ortaya büyük bir dram çıktı. Gencin, ailesi tarafından üç aydır arandığı, polisin irtibat kurduğu Gülbay'ın ise "Kayıp değilim, Ankara'da çalışıyorum, ailemle görüşmek istemiyorum" dediği belirlendi.
Programa telefon bağlantısı ile katılan bir yakını ise "Annesinin ikinci eşiyle sorunlar yaşadığı için anneannesinin yanında kaldı. Daha sonra evden kaçtı. Buldular, bir daha kaçtı" iddiasında bulundu.
Belli ki genç Gülbay, o balonun yerine dünyayı koymuş. Tekmeyi ona patlatmak istemiş ama bir kez daha ıskalamış...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA