Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yaşasın Türk sineması!

Bu sezon sinemamızdaki ürün çeşitliliği ve filmlerin kalitesi, 'kuzudişliercaen2' takma adıyla yazan okurumuzu hayli memnun etmiş:
"Yüksel Bey iyi günler. Benim yazmak istediğim, şu sonbahar aylarında içimi pırpır ettiren Türk filmleridir. Hani şöyle bir şey vardır; en iyi filmler genelde sonbahar aylarında vizyona girer. (Tesadüf mü, yoksa bilinçli mi bilemem) Sinemalar coşar, sosyal medya coşar, ortalık keyiflenir.
Bu sene tam beş tane 'sağlam' diyebileceğim Türk filmi vizyona girdi. Ben de bu sene sonbaharın sinema heyecanını Türk filmlerinin yaşattığını görünce keyiflendim. Hemen o filmlerin isimlerini vereyim: Uyarlama olan 'İlk Öpücük', 'Damat Takımı', 'Yol Arkadaşım', 'Cingöz Recai' ve 'Ayla'... Ha bir de bu filmlerin farklı yönleri ne biliyor musunuz? Yönetmenlerin filmlerine 'Benim filmim, benim parmak izim' bakışıyla bakmaları (Onur Ünlü'nün izini göremedik) ve bütçelerinin geniş oluşuydu. ('Ayla' ve 'Cingöz Recai') Çünkü o kadar bıktık ki milleti aptal yerine koyan ve sırtımızdan para kazanan o emeksiz filmlerden... O nedenle ne mutlu Türk sinemasına!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA