Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hafta sonu sürprizleri

Bu haftaki 'Beyaz Show'da iki ilginç sürpriz vardı. Birincisi, stüdyodaki izleyiciler arasında yer alan Mersin Üniversitesi öğrencisi Uğur'du. Beyaz, sahneye çıkıp da izleyiciler arasında bulunan Uğur'u görünce hayretten küçük dilini yutacak gibi oldu. Çünkü Uğur, Beyaz'ın deyimiyle 'saçlarından bacakları çıkmış' gibiydi. Berberin, içinde makasını kaybedeceği türden saçlarıyla Uğur, ünlü Bonus reklamına peruk masrafı gerektirmeden dahil olabilecek gibi görünüyordu. Beyaz da gece boyunca sürekli Uğur ile uğraşıp durdu.
İkinci sürpriz görüntü ise 'O Ses Türkiye'den geldi. Murat Boz, Aslı Enver'in önerdiği yüz bakım maskesini uyguladığını, hatta bununla ilgili berbat bir fotoğrafı olduğunu ağzından kaçırınca, jürideki arkadaşları ve seyircinin ısrarıyla cep telefonunda sakladığı bu fotoğrafı paylaşmak zorunda kaldı. Görüntü gerçekten de yakışıklı popçunun tüm karizmasını çizecek cinstendi...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA