Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Mutluluğun resmi

'Bana mutluluğun resmini çizebilir misin Abidin?' diye ünlü ressam Abidin Dino'ya değil de Müge Anlı'ya sorulsaydı, yanıtı mutlaka 'Evet' olurdu. Müge, önceki gün atv ekranlarında mutluluğun resmini çizdi.
Aşağıdaki fotoğrafa iyi bakın. İyi bakın ve anne ile kızın birbirlerine bakışını hafızalarınıza kazıyın. Biri size 'mutluluğun resminden' söz ettiğinde hafızanızda bu kare canlansın. Müge, bir kez daha 'olmaz' denileni 'olur' kıldı ve gerçek ailesi hakkında hiçbir bilgisi bulunmayan Yeşim Gül'ü 25 yıl sonra ailesiyle buluşturmayı başardı.
Yozgat'ta yaşayan Yeşim Gül, 25 yıl önce Çorlu'da bir apartmanın önünde bulunduğunda 2 yaşındaydı. Çocuk Esirgeme Kurumu'na yerleştirildikten sonra evlatlık edinildi. 27 yaşına geldiğinde gerçek ailesini bulmak için Müge Anlı'ya müracaat eden Yeşim Gül; "Kulağımdaki küpeden başka elimde ailemle ilgili bir ipucu yok" dedi. Müge Anlı ve ekibi, sadece bu ipucundan yola çıkarak imkansızı gerçeğe dönüştürdü ve bir mucizenin altına imza atarak genç kadının ailesini buldu.
Geçen pazartesi günü ise stüdyoda unutulmaz anlar yaşandı. Yeşim, önce ağabeyiyle bir araya geldi. Ağabeyi, "Yıllardır bir parçam eksikti, şimdi tamamlandı" dediğinde gözyaşları sel oldu. Sonra Yeşim'in annesi içeri girdi.
Yıllardır onca dizi, film, tiyatro oyunu izlerim; ne yalan söyleyeyim, duyguların zirve yaptığı böyle bir 'vuslat' sahnesini ne senaristlerin yazmaya, ne de oyuncuların oynamaya gücü yeterdi.
Helal sana Müge... Sevapların bu dünyaya da, ahirete de sığmayacak vallahi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA