Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Poturlu Michael Jackson

Ne yalan söyleyeyim, son iki yıldır 'Yetenek Sizsiniz Türkiye'yi eski heyecanından uzak buluyor, fazlaca izlemiyordum. Ama pazartesi gecesi karşımda öyle bir yarışmacı buldum ki, koltuğuma keyifle yaslanıp tıpkı eskisi gibi dakikalarca keyfini çıkarttım.
Adıyaman'dan gelen yarışmacı Mustafa Çiçek, ayağında poturu, sırtında cepkeni, başında kasketiyle sahneye geldiğinde uzun hava okuyacak sandım. Ama o da ne? Çiçek, müzik eşliğinde enfes bir Michael Jackson dansı yaptı. Ama öyle böyle değil; hiçbir ritmi kaçırmadan, her figürün hakkını vererek... Düşünebiliyor musunuz; potur ve Michael Jackson... Broadway ve Çelikhan... Böyle uçuk bir sentezi, rahmetli Michael rüyasında görse inanır mıydı?
Mustafa Çiçek konuşmaya başlayınca hayret ve hayranlığım iki kat arttı. "Bu benim ara yeteneğim" dedi Mustafa. Adıyaman Çelikhan'daki bir fırında 'tırnak pide ustası' olarak çalışıyormuş. Ses ve tiyatro sanatçısıymış. Hem oyun yazıyor, hem yönetiyor, hem de oynuyormuş. Aynı zamanda stand-up gösterilerine çıkıyormuş. İlçede kurduğu 30 kişilik Çelikhan Halk Topluluğu'nun tiyatro gösterileri büyük ilgi görüyormuş. Eğer izlemediyseniz, neler kaçırdığınızı görmek için yarışmacının ismini bir arama motoruna yazın, memleketten ne yetenekler fışkırıyor, gözlerinizle görün...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA