Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Dilencilik reklamı

Daha önce pek çok kez yazdım; birileri bu rezalete el atmazsa daha çook yazacağım herhalde.
Derdim, haber bültenlerindeki dilencilik haberleri. En sonuncusu cumartesi akşamı bültenlerde yer aldı. Balıkesir'de yakalanan bir dilencinin üzerinden çıkan paraları zabıta ekibi saymakla bitirememiş. Burada dilencinin günlük kazancını yazıp aynı hataya ortak olmak istemiyorum. Ama o meblağ, ana haber bültenlerinin tümünde ballandıra ballandıra, köpürte köpürte verildi; maddi sıkıntı yaşayan insanların böyle bir işe heves edeceği, 'eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürüleceği' hiç hesap edilmeden hem de...
Haber merkezlerinin sorumlularını bir kez daha uyarıyorum. Bu meblağları 'anons ederek' hepiniz dilencilik suçuna yataklık ediyorsunuz. Zaten zar zor geçinen milletin şirazesini bozuyorsunuz. Bir çağrım da RTÜK'e olacak. Hani gizli reklam olmasın diye öküz altında buzağı arayan RTÜK'e... En az haftada bir gün ekranlarda 'dilencilik reklamı' yapılıyor; uyuyor musunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA