Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kötü örnek oluyorlar

Merve Çelik adlı okurumuz, Star TV'de yayınlanan 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisindeki 'Ece' karakterinin gençlere kötü örnek teşkil ettiğini savunuyor:
"Merhaba Yüksel Bey. Ben sizinle 'Fazilet Hanım ve Kızları' dizisinde dikkatimi çeken bir noktayı paylaşmak istiyorum. Dizide 'Fazilet'in küçük kızı 'Ece' daha 17 yaşında bir lise öğrencisi fakat yine kendi yaşlarında bir çocuktan ('Yasin') hamile kalıyor. Çocuğun bundan haberi yok. 'Fazilet' ise fakir diye 'Yasin'i istemiyor ve 'Ece'yi babası yaşında, dört çocuklu zengin bir adamla evlendiriyor. Biz her gün televizyonda bir sürü taciz, tecavüz, kadına şiddet ve küçük yaşta evlendirilen çocuklar hakkında haberler izliyoruz, duyuyoruz.
'Ece', 18 yaşından küçük ve sırf annesinin para hırsı yüzünden sevmediği, kendinden büyük bir adamla evlendiriliyor. Üstelik sevdiği başka birinden de hamile.
Bu durumda 'Ece' de çocuk gelin olmuyor mu?"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA