Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sen de mi ‘Taşfırın’?

Memlekette boşanma davaları ve aldatmalarda patlama yaşanırken, 'Çocuklar Duymasın' da bu gidişata kayıtsız kalmadı. Yıllardır gül gibi geçinip giden 'Haluk' ile 'Meltem' arasına kara kedi girdi. İkili, önceki hafta ilk kez 'boşanmaktan' söz etmişti. Bu haftaki bölümün fragmanları ise dizinin müdavimlerini şoke etti. 'Haluk', karısını resmen aldatıyordu. Bakalım bu akşam yayınlanacak bölüm, hangi sürpriz gelişmelere gebe... Eğer fragmanlardaki bir reyting oltası değilse ve 'Haluk' gerçekten de karısını aldatıyorsa, kadınların güvendiği ekrandaki tek sadakat kalesi de düşmüş olacak.
Bu arada 'Çocuklar Duymasın'ın geçen hafta yayınlanmaması, dizinin yayından kalktığı dedikodularına yol açmıştı. Belli ki Kanal D bu konuda büyük bir kararsızlık yaşıyor. Ya da her şey dizinin düşen reytinglerini kıpırdatmak için tezgahlanan bir PR çalışmasından ibaret... Baksanıza, geçen hafta 'Çocuklar Duymasın gidecek mi, kalacak mı?' konulu kaç haber çıktı. Eminim bu gecenin reytingi, geçen haftalardan çok daha yüksek çıkacak.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA