Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Askıda bilet’ uygulaması

'Askıda ekmek' uygulamasını bilirsiniz. Hani fırına gidip iki ekmek parası ödüyorsunuz da, bir tanesini alıp diğerini muhtaçlar bedava alabilsinler diye askıya çıkartıyorsunuz. Sinemaya da 'Askıda bilet' uygulaması geldi. Yönetmen Reis Çelik'in sahibi olduğu, ülkemizin ilk ve tek kadın makinisti sıfatını taşıyan Burcu Karakaş'ın işlettiği Yeşilçam Sineması, daha önce sadece festivaller sırasında uygulanan sistemi şimdi bütün bir yıla yayıyor.
Uygulamanın fikir sahibi ve köşemizin fahri sinema danışmanı sevgili dostum Nizam Eren, 'Askıda bilet' için şunları söylüyor: "Yaz aylarında sokaklara bırakılan su kapları gibi 'Askıda bilet'in de altında iyilik, merhamet, sanat aşkı ve güzellik yatıyor. Umarım bu kampanya büyür ve kalıcı olur."
'Askıda bilet' uygulamasına destek olmak isteyen sinemaseverler, istedikleri sayıda bileti askıya bırakabilecekler. Bilet fiyatı 8 TL. olarak belirlendi. Bu uygulamayı duyurmak da yine Yakından Kumanda'ya düştü...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA