Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En hayırlı izdivaç programı

Yoldan çıkan izdivaç programlarının ekranda barınmaması adına verdiğim mücadeleyi biliyorsunuz. Hande Ataizi'nin sunduğu Sony Channel'daki son izdivaç programı da geçen hafta tarih oldu ve ekranlarda bu örneğin son kalıntısı da ortadan kalktı. Ancak geçen hafta bir 'izdivaç' programı vardı ki, beni benden aldı.
Söz konusu program türünün ekrandaki ilk ve en ilkeli uygulayıcısı Esra Erol, yeni dönemde formatını değiştirip sosyal konulara ağırlık vermişti. Geçen cuma günü ise 'hayırlı bir iş için' birkaç dakikalığına izdivaç formatına geri döndü.
24 yaşındaki Down Sendromlu Rukiye'nin en büyük hayali, beyaz bir gelinlik giymekti.
Annesi, kızının hiçbir zaman gelinlik giyemeyeceğini düşünüp üzülürken, aileye Esra Erol yardım eli uzattı ve Rukiye cuma günü canlı yayında giydiği beyaz gelinlikle o hayalini gerçekleştirdi. Rukiye'nin annesi, "Size, eşinize ve ekibinize teşekkür ederiz; kızımın hayalini gerçekleştirdiniz" diyerek teşekkür ederken Erol, Rukiye'nin bir dileği daha olduğunu, ailesiyle umreye gitmek istediğini öğrendi.
Bunun üzerine Rukiye'yi ve ailesini umreye göndereceğine dair söz verdi. Hayalleri gerçek olan Rukiye'nin mutluluk gözyaşları hem Erol'a, hem stüdyodakilere, hem de ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı. Bu köşenin yazarına da 'Keşke tüm izdivaç programları böyle olsaydı' diye yazmak kaldı...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA