Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Orada dur Kılıçdaroğlu!

Hem sosyal demokrat geçineceksin, hem elinde 'Adalet' yazan dövizle yolları aşındıracaksın, hem ağzından hakları, özgürlükleri düşürmeyeceksin, hem de bir yayın kuruluşu çalışanlarının boyunlarına ip geçirmeyi ima edeceksin; öyle mi...
CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, yıllardır ülkenin en çok izlenen haber kanalı olmayı başaran, gerçekleri 'dosdoğru' verip halkı aydınlatma görevini en iyi şekilde üstlenen a Haber ve atv'yi hedef aldı. Zarrab röportajı sırasında fonda bulunan Türk bayrağını vesile edip "Ben sizin boynunuza ne takacağımı iyi biliyorum, siz vatan hainisiniz" dedi.
Siyaset, adam asmaca oyunu değildir Sayın Kılıçdaroğlu. Bu ülkede demokrasiyi, insan haklarını öne koyacak, darbeleri, siyasi idamları ülkenin gündeminden çıkartacak ilk kişiler de siyasiler olmalıdır. Unutmayın; bu ülke, zihninde ve yüreğinde sürekli darağaçları kurulu olanları asla affetmedi, affetmeyecek.
Bu arada bir çift lafım da gazetecilik meslek örgütlerine...
Bir siyasi lider çıkıp meslektaşlarınızı alenen tehdit ediyor; neden anında tepki göstermiyor, 'gık' demiyorsunuz?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA