Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Eşkıya’ neden efsane oldu?

Her cumartesi olduğu gibi bugün de Yakından Kumanda'nın tuşları üzerinde siz değerli okurlarımızın parmakları dolaşıyor. Okur Mektupları günümüz giderek daha büyük bir ilgi ile takip ediliyor. atv'nin dizi cephesindeki ağır topu 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da geçen hafta sürprizlerle dolu bir bölüm yayınlanmış, ben de istihbaratın başındaki 'Nevzat'ın gerçekten hain olup olmadığıyla ilgili bir analiz kaleme almıştım. Köşemizin lojistik destek subaylarından Haluk Zırh ise daha fazlasını yazmış:
"Günaydın Sayın Aytuğ.
Evet 'Eşkıya' her geçen gün çok daha güzelleşiyor. Bölümleri her gün yayınlansa diye hayal etmeye başladık artık.
Son bölümü seyrederken, olayların ve konuşmaların geldiği yerde, ben eşime;
'Kaptan'ın, 'Nevzat' veya 'Ünal' çıkacağını söyledim.
Çünkü 'Kaptan'ın gerçek kimliğinin izleyicide şok etkisi yapacak bir isim olacağı, konuşmaların gidişatından belli olmaya başlamıştı.
Ancak şimdilik 'Nevzat Bey' olarak bölüm sone erdi ama haftaya 'Nevzat Bey'in vereceği bilgiler bizleri bambaşka bir yere doğru götürecek sanırım. Bekleyeceğiz ve göreceğiz.
Tüm yapımcılara, senaristlere ve oyunculara bu diziyi seyretmelerini öneririm. Dizinin güzelliğinden dolayı, ufak tefek saçmalıklarını görmüyorsunuz, gördüklerinizi yazdığınızda da düzelmeler olduğunu görüyor, hissediyorsunuz.
Yani eleştirilere önem veriyorlar.
Eh, bir diziden de daha başka ne beklenir ki! Size iyi günler dilerim Sayın Aytuğ, kolay gelsin."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA