Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Geçmiş olsun Ceceli

Bu haftaki 'Beyaz Show', daha dördüncü haftasında neredeyse tüm yarışmacıları pert olan tv8'deki 'Box'un Yıldızları'na rahmet okuttu.
Beyaz, konuklarından Mustafa Ceceli'nin düzenli olarak boks ve kickboks çalıştığını duymuştu.
Stüdyoya Ceceli'nin seyirciler arasında oturan boks hocasını çağırdı ve "Bize küçük bir gösteri sunabilir misiniz?" diye ricada bulundu. Beyaz gibi bizler de ikilinin 'hafif' bir gösteri maçı yapacağını, birbirlerine 'yalandan' yumruk savuracağını filan sandık. Ama fena halde yanıldık.
Hani neredeyse birbirlerine kafa göz daldılar.
Dehşete kapılan Beyaz, ikilinin arasına dalıp maçı durdurmak zorunda kaldı. Aldığı yumruklar yüzünden Mustafa Ceceli'nin yüzünde kızarıklıklar oluştu, saçı başı dağıldı. Beyaz, ring hakemi gibi 10'a kadar saymadı ama dostuna birkaç kez "Gerçekten iyi misin?
Arkada biraz dinlenmek ister misin?" diye sormak zorunda kaldı.
Canlı yayında öğrencisi Mustafa Ceceli'yi bir güzel 'benzeten' boks antrenörünün ise keyfi yerindeydi. (Hatta ben, Ceceli'nin boşandığı eski karısı tarafından özel olarak tutulmuş olabileceğini bile düşündüm) Meğer hocanın pek çok ünlü öğrencisi varmış.
Akşam kahvedeki muhabbeti hayal edebiliyorum:
'Çocuklar, bugün kimi dövdüm biliyor musunuz?'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA