Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın gafları

Yakından Kumanda okurlarının her yıl iple çektikleri gün geldi. İşte günler süren arşiv taramasının ardından oluşturduğum yılın gafları, safları ve lafları listesi:
Bein Sports muhabiri Ömer Güvenç, stadda Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş ile röportaj yapıyordu. Bir ara sohbete Başkan Fikret Orman ve İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi de katılınca, muhabir Güvenç bombayı patlattı: "Ne güzel Şenol Hoca ile konuşuyorduk başkanım; geldiniz, içine ettiniz."
FOX'un 'Gönder Gitsin' yarışmasından bir diyalog: SUNUCU TİMUR ACAR: (Bankodaki iki yarışmacıya) "Nerede tanıştınız peki?" YARIŞMACI KIZ: (Şaşkın) "Biz kardeşiz..."
A Spor'da Gökmen Özdenak'a Galatasaraylı Sneijder'in 17 asist yaptığı hatırlatılınca, ünlü yorumcunun cevabı herkesi şaşırttı:
"Ne olmuş 17 asist yapmışsa?
Hepsi gol mü olmuş yani?" (Futbolda golle sonuçlanmayan son paslara asist denilmez)
'Beyaz Futbol'dan bir diyalog: ERTEM ŞENER:
"60 saniyelik reklam aramız var. Lütfen lavaboya bile gitmeyin." DR.AHMET ÇAKAR:
"Çişiniz geldiyse ördek gönderelim."
Şehit polisimizin sekiz ay sonra dünyaya gelen bebeğine şans dilemek isteyen Fatih Portakal'ın dili fena sürçtü: "Allah, analı babalı büyütsün..."
CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Fox'taki 'Çalar Saat'te 15 Temmuz'u anlatırken çok heyecanlandı:
"Meclis kapanmış, Ankara'nın üzerinde tanklar uçuyor..."
Hindistan'da ansızın bir inek tarafından yalanan Burcu Esmersoy'un söyledikleri, eskiden birlikte olduğu erkekleri zor durumda bırakacak cinstendi: "Daha önce bir inek tarafından yalanmamıştım.
Yani... Ne bileyim... Bakış açısına göre değişir tabii..."
Hülya Avşar'ın, Aşk Doktoru Mehmet Coşkundeniz'i ağırladığı programında söyledikleri, izleyenleri şoke etti: "Erkekler, eğer arada bir eşlerine çaktırmadan bir şeyler yaparlarsa o evlilikler yürür ve bir yastıkta yaşlanabilirler. Bir erkek arada bir karısına çaktırmadan yapmak zorunda."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA