Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılın safları

Fox 'Çalar Saat' sunucusu Ezgi Gözeger Özmemiş'ten 'muzır' bir cümle:
"Ayrılık Çeşmesi durağı Üsküdar'da değil, Kadıköy'deymiş.
Arkadaşlar beni kulaktan uyardı!"
Fox'un 'Kaybolan Çiçekler' programına telefon bağlantısıyla katılan maktulün akrabası, ricada bulunarak "Ne olur ismimi vermeyin" dedi. Ancak bir süre sonra konuşmasını şöyle sürdürdü: "Adımın Muzaffer olduğu kadar eminim ki, onu öldürenler bu adamlar değil."
'Survivor'daki 'Bil Bakalım' yarışmasında Acun sordu: "Dünyanın en uzun evli çiftinin boylarının toplamı ne kadardır?" Yarışmacı Fatih'in yanıtı akıl uçuracak cinstendi: "6 metre 70 santim."
Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz'dan bir diyalog:
ÖMÜR VAROL:
"Acilen reklama girmemiz lazım." NİHAT DOĞAN: "Dur be kardeşim, sanki burada her gün program yapıyoruz." ÖMÜR VAROL:
(Şaşkın) "Ee her gün yapıyoruz zaten."
Fox'un yeni yarışması 'Milyonluk Resim'de karganın nasıl ses çıkardığı sorusuna 'Gak' yerine 'Cik' yanıtını vererek elenen yarışmacı Seven Kavak'ın mazereti de ilginçti: "Hiç karga görmediğim için bilemedim..."
'Dünya Güzellerim'de Safiye Soyman otelde yemek sipariş etmek için oda servisini arıyor. Telefonda duyduklarına inanamayıp yanındakilere dert yanıyor: "Adam bana klozet diyor ya!" Oysa görevli kişi, restoranın kapalı (closed) olduğunu anlatmaya çalışıyor.
"Sorry'nin S'si, ormanın O'su..." ('Dünya Güzellerim'de Safiye Soyman, tek kelime Türkçe bilmeyen Vietnamlı gence soyadını kodlamaya çalışırken)
'Beyaz Magazin'den bir diyalog: SİNEM YILDIZ: "Zeynep Hanım yazmış İzmit'ten, üçüzüm oldu diyor tüp bebekten ve şu an hepsi 4 yaşındaymış üçüzlerin." EBRU SULUKAHYA
(Kinayeli bir eda ile): "Üçüzse, hepsi 4 yaşında oluyor tabii..."
Nihat Doğan'ın dili, 'Söylemezsem Olmaz'da fena sürçtü: "29 Ekim bu yıl da 29 Ekim'e denk geldi."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA