Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Cem Yılmaz ‘Tolgshow’u kurtarabilir mi?

FOX'un yeni yıldaki iddialı talk show programı 'Tolgshow', cumartesi akşamı ilk bölümüyle tartıya çıktı ama ağızlarda keçi boynuzu tadı bırakmaktan öteye geçemedi.
Tolga Çevik'in komedi oyunculuğuna hayran olduğumu bu köşenin okurları iyi bilir.
Kendisi köşemizin övgü şampiyonları arasındadır.
11 yıl önce Salih Kalyon'un katılımıyla ilk kez ekrana gelen 'Komedi Dükkanı', ekranlarımız için farklı bir formattı ve kısa sürede sevilmişti. Doğaçlama espri gücü üzerine kurulan şov, daha sonra 'Arkadaşım' serisi üzerinden yürüdü. Format, iki yıllık aradan sonra bu kez üzerine 'talk show kılıfı geçirilmiş olarak' yeniden servis edildi.
Aslında Tolga Çevik'in işi hem zor, hem de kolaydı.
Zorluğu; bir yandan komedi yapıp diğer yandan ünlü ve çoğu şişkin egolu konuklarını bu oyunun içine dahil edebilmekti.
Kolaylığı ise, zaten talk show yapmayı beceremeyen bir amatörü canlandırıyor olmasıydı. Yani kimse ondan gümbür gümbür bir sohbet, konuklarından manşetleri sarsacak cümleler beklemiyordu.
Çevik'in ilk bölümdeki en büyük avantajı ise 'her şeye hazır' bir konuk olan Hülya Avşar ile gala yapıyor olmasıydı.
Hülya, programı forse edebilmek için adeta yırtındı.
Kırbaç fantezisi yaptı, kanepeye yüzüstü uzanıp erotik esprileri köpürttü, hatta 'alışkanlık olarak' Tolga Çevik'in poposunu elleyebilmek için çırpındı durdu...
Gelin görün ki, bunların hiçbiri programın ivme kazanmasına yetmedi. Yönetmen (Fırat Doğu Parlak) ile amatör oyuncunun (Tolga Çevik) doğaçlama serüveni son kullanım tarihini doldurdu demek istemiyorum ama işleri bir hayli zor görünüyor.
Bu hafta programa Cem Yılmaz konuk olacak. Yeni filminin PR'ını yapmak için neredeyse ana haber bülteni bile sunacak hale gelen ve her ekrandan adeta 'fışkıran' Cem Yılmaz, bakalım akrabası Tolga Çevik'i kurtarabilecek mi?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA