Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Uğurlu tik’ işe yarıyor

Müdavimlerimiz biliyor; gölgede kalmış genç ve yetenekli isimlerin yanına 'uğurlu tik'imi atıyor ve onları size tanıtarak, gelecek için 'umut vâdettiklerini' belirtiyorum. Bu tik'lerim neredeyse yüzde 80 oranında uğurlu geliyor.
Geride bıraktığımız yıl içinde sizlere Aleyna Solaker adlı genç oyuncudan söz etmiştim.
Önce, Kutsi ile yaptığı muhteşem düet ile dikkatimi çekmişti. Ardından atv'nin sevilen dizisi 'Kırgın Çiçekler'de canlandırdığı 'Meral' karakteriyle oyunculuk yeteneğini de sergiledi.
Bir anketin sonucu, bu konudaki öngörümün haklılığını ortaya koydu.
Kadınların ve erkeklerin farklı bakış açısından hayata dair merak edilen her konuda birbirlerine sorular sordukları ve fikir alışverişinde bulundukları sosyal paylaşım platformu KizlarSoruyor, üyelerine '2017'nin en iyi çıkış yapan kadın ve erkek dizi oyuncusu kim?' sorusunu yöneltti. Ankette 'Kırgın Çiçekler' dizisinde 'Meral' karakterini ustalıkla canlandıran genç yetenek Aleyna Solaker, 2017'nin en iyi çıkış yapan kadın dizi oyuncusu seçildi.
Kız-erkek dağılımında da sonuç değişmedi, kızların yüzde 58'i ve erkeklerin yüzde 44'ü Aleyna Solaker'i tercih etti.
2017'nin en iyi çıkış yapan erkek dizi oyuncusu ise 'Cennet'in Gözyaşları'ndaki rolüyle adından söz ettiren genç ve yakışıklı oyuncu Berk Atan oldu.
Yapımcı ve yönetmenlere tavsiyem, bizim köşenin uğurlu tik'lerini bir köşeye not etmeleri.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA