Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

‘Enişte’den büyük ıska

Biri doğaçlama espri makinesi, diğeri Türkiye'nin dünya çapındaki stand up efsanesi. İkisi bir saat boyunca birlikte ekranda olsa, gülmekten ağzınız kulaklarınıza fiyonk olur değil mi? Ne yazık ki olmadı.
'Tolgshow'da bir-iki kaliteli espri dışında mizah düzeyi vasatın altında kaldı.
Cem Yılmaz, daha ikinci programda kız kardeşi ile evli olan Tolga Çevik'in 'imdadına' koşmuştu. Sadece o mu? Tüm Yılmaz Ailesi, destek için salondaydı.
Ama esprilerin büyük çoğunluğu salondan reaksiyon alamadı. Oysa Cem Yılmaz 'varını yoğunu' ekrana dökme niyetindeydi. Onu ilk kez bir televizyon programını forse etmek adına adeta 'kendini paralarken' izledim. Hatta en az üç kez, anlattığı hikayeye gülünmediği için taca çıktığına bile şahit oldum.
Peki neden?
Tolga ile 'yönetmen', Cem Yılmaz'ın adından ürkmüş gibiydiler. İmajına halel getirmemek için ayakları sürekli frende kaldı. Cem de gününde olmayınca, koca 'Tolgshow' dağı, fare doğurdu.
Kimse alınıp gücenmesin ama programın, salondaki seyircileri sahneye alarak yapılan 'amatör bölümü' çok daha komikti.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA