Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Maksat moral olsun

Yeni bir banka reklamı var. Hani şu yasa boğulan yabancı ülkeleri teselli etmeye çalıştığımız. İsviçre'ye 'Üzülme' diyoruz, 'Dünyanın en güzel çikolataları hâlâ sende...' İtalya'yı espresso için tebrik ediyoruz.
ABD'ye 'Takma kafana, dünyanın en güzel hamburgerleri hâlâ senin ülkende yapılıyor' tesellisini veriyoruz. Perperişan İngiltere'ye 'İngiltereeee.. Hadi amaaaa...' çekiyoruz.
Meğer bizim banka, dijital bankacılık yeniliklerinde tüm dünyayı geride bırakıp birinci olmuş.
Biraz 'Türk'e Türk propagandası' gibi ama olsun.
Dört bir yanımızda tuzakların kurulduğu, tıpkı İstiklal Savaşı öncesinde olduğu gibi yedi düvelin kuyumuzu kazmaya çalıştığı böylesine kritik bir dönemde bize en çok moral ve kendine güven duygusu lazım. Hatırlayın; bir zamanlar blujean firmasının 'Çok mu oluyoruz?' sloganı nasıl içimizi ferahlatıp koltuklarımızı kabarttıysa, ilk yerli kola reklamında bizim esnaf, tavlayı nasıl kovboyun koltuk altına sıkıştırdıysa, 'İngiltereeee...
Hadi amaaaa'nın da aynı etkiyi yaratacağını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA