Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Az daha yarışmacıyı yakacaktım

'Milyonluk Resim' yarışmasında Nejat Yavaşoğulları'nın fotoğrafıyla birlikte gelen soru şöyleydi: 'Resimdeki ünlü rock şarkıcısıyla aynı grupta klavye çalan gazeteci kimdir? a-Deniz Zeyrek b-Sina Koloğlu c-Kanat Atkaya d-Yüksel Aytuğ.' Kadın yarışmacı büyük tereddüt yaşadı.
"İçimden Yüksel Aytuğ demek geliyor.
Çünkü müzikle yakından ilgisi olduğunu hatırlıyorum" dedi.
"Eyvah" dedim içimden, "Yandı kadıncağız..." Sanırım sayısız müzik yarışmasında jüri üyesi olarak beni izlediği için böyle yanlış bir kanıya varmıştı.
Aslında çocukluğumda klavye çalmayı çok istemiştim.
Org ve piyano çalmaya başlamıştım.
Ama 'maymun iştahım' yüzünden repertuvarım üç-dört şarkı ile sınırlı kalmış, elimi klavyeden tez zamanda çekmiştim. Yani eğer yarışmacı benim ismimi seçseydi; sevgili meslektaşım, değerli müzisyen Sina Koloğlu'na ve yer aldığı efsane grup Bulutsuzluk Özlemi'ne çok ayıp olacaktı.
Neyse ki devreye tecrübeli sunucu Selçuk Yöntem girdi de, usta manevralarla yarışmacıyı doğru yanıta adeta 'sürükleyip' hepimizi kurtardı!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA