Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu da dolandırıcılık haritası

Müge Anlı; cinayetleri çözüp kayıpları bulurken, aynı zamanda 'uyandırma servisi' olarak da hizmet veriyor.
Bu hafta Müge'nin stüdyosunun önünde adeta dolandırılan insan kuyruğu vardı. Yeni bir dolandırıcılık yönteminin mucidi Yusuf Işık adlı şahıs, 'Sana hayırlı bir gelin buldum' bahanesiyle insanların parasını alıyordu. Ardından gelinleriyle memleketlerine dönen insanlar, üç gün sonra uyandıklarında büyük bir şokla karşılaşıyordu. Uğruna on binlerce lira harcayıp ziynet eşyaları hediye ettikleri gelinler, para ve altınlarla birlikte kaçıyorlardı.
Müge Anlı, Yusuf Işık'ın dolandırıcılık yaptığı yerleri haritaya dökerek onu deşifre ederken, yeni dolandırıcılık vakalarının da önüne geçmiş oldu.
Müge'nin, meslektaşı Zahide Yetiş'in programına katılarak canlı yayında yaptığı jest ise haftanın en çok konuşulan ekran görüntüleri arasındaydı. Zahide Yetiş ve eşi Cem Arısoy, bir anda karşılarında iki ayrı kutu buldular.
Biri, erkek bebeği temsil eden mavi, diğeri ise kız çocuğu temsilen pembe renkteydi. Müge, hamile olan Zahide Yetiş'in bebeğinin cinsiyetini belirleyen test sonucunu doktorundan öğrenmişti. Stüdyodaki mavi kutu açılıp içinden balonlarla birlikte bir erkek çocuk kıyafeti çıkarak, stüdyonun tavanına kadar uçtu. Bu büyük sürpriz sonrasında özellikle babanın döktüğü mutluluk gözyaşları görülmeye değerdi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA