Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu dizi çok ses getirecek

Yeni sezonun merakla beklediğim dizilerinden biri de, çok yakında atv'de yayınlanmaya başlayacak '8. Gün' adlı yapım. '8. Gün'; hem konusu, hem de son derece parlak oyuncu kadrosuyla şimdiden yakın takibe aldığım dizilerden biri oldu.
Televizyon sektörünün en başarılı ve yaratıcı yapım firmalarından Ay Yapım'ın imzasını taşıyan dizinin oyuncu kadrosu da belli oldu.
Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak '8. Gün'ün oyuncu kadrosunda Burcu Biricik, Musa Uzunlar, Buğra Gülsoy, Ceyda Düvenci, Cem Davran, Yiğit Kirazcı ve Hakan Kurtaş yer alıyor. Yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı ve Ender Mıhlar'ın yapacağı dizinin senaristliğini ise Toprak Karaoğlu, Savaş Korkmaz ve Seda Çalışır üstleniyor.
Merakla beklenen dizinin konusuna gelince... Yazılım mühendisi 'Şehnaz'ın önemli projeler yürüttüğü sırada bir uçak kazası sonucu şüpheli ölümünden sonra kızı 'Bahar'ın, yazılım programının peşindeki adamlar tarafından rehin alınmasıyla gelişen olaylar anlatılıyor. '8. Gün' dizisinin ASELSAN'daki şüpheli mühendis ölümleri ve Isparta'da diğer talihsiz yolcularla birlikte, stratejik çalışmalar yapan bilim insanlarının hayatını kaybettiği uçak kazasıyla ilgili gölgede kalmış gerçeklere de temas etmesi bekleniyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA