Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Müge Anlı’nın ‘koptuğu’ anlar

İzleyince gaf mı yoksa akıl tutulması mı olduğuna bir türlü karar veremedim. Bizim ünlü Gaf Kürsüsü kutusuna da sığmayacağı için burada özetleyeyim dedim:
Müge Anlı günlerdir, bekar erkekleri evlendirme vaadiyle kandırıp gelin bulma bahanesiyle paralarını ve altınlarını dolandıran Yusuf Işık adlı şahsın peşinde. Hatta geçen hafta dolandırıcılık vakalarıyla ilgili bir de harita yayınlayarak herkesi uyarmıştı.
Buna rağmen aynı kişi tarafından dolandırılanlar Müge'nin stüdyosuna doluşmaya devam ediyor.
En ilginç vaka ise önceki gün yaşandı. Mağdurlardan Sinan Polat'ın evliliği sadece bir saat sürmüştü. Paraları da, kıza taktığı altınlar da buhar olmuştu. Müge Anlı, canlı yayında sordu: "Yahu günlerdir burada dolandırıcı adamla ilgili yayın yapıyoruz.
Nasıl düştün bu tuzağa?" Adam tüm saflığıyla anlattı:
"Aslında ben sizi sürekli izliyorum.
Olaylardan da haberim var.
Hatta evlenmeden bir gün önce sizi izlerken baktım ki bizi evlendiren Yusuf Işık'ın ismini söylüyorsunuz. Müstakbel eşimi çağırdım, 'Bak' dedim, 'Televizyonda Yusuf'un ismini söylüyorlar. Sen bana böyle bir şey yapmazsın değil mi?' Kadın, taktığım bileziği elinden çıkartıp bana vermeye kalktı, 'Olur mu öyle şey. Ben seni seviyorum' dedi. Ben de 'Tak o bileziği koluna. Bizde verilen evlilik hediyesi geri alınmaz' dedim. Sonra başını böyle göğsüme yasladı. Düğünden bir saat sonra kadın paralar ve takılarla birlikte yok oldu." Trajedinin komik tarafı ise, Sinan Polat'ın stüdyoda bunu anlatırken kadının yerine figüran olarak bir başka mağdur adamı kullanmasıydı. Polat, "Biz dün gece arkadaşla aynı otelde konakladık.
Gece boyunca size anlatmak için bu olayın provasını bile yaptık" dedi. Bu sözler üzerine Müge Anlı ile birlikte tüm stüdyo gülme krizine girdi.
Yok yok, anlatmakla olmayacak.
Siz en iyisi bir arama motoruna 'Müge Anlı'nın koptuğu anlar' diye yazıp izleyin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA