Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sanatçılara birlik çağrısı

Geçen hafta Yusuf Güney'in Güneydoğu'daki en ücra askeri birlikleri ziyaret ederek Mehmetçiğe moral konserleri vermesini övmüş, diğer sanatçılara ve TRT Müzik kanalına çağrıda bulunarak geniş anlamda bir 'askere moral konserleri' dizisi organize edilmesi gerektiğini önermiştim.
Fikrime neredeyse hemen herkes katıldı.
Bu arada salt 'aydın' görünmek ya da içten içe teröristlere arka çıkmak adına 'Savaşa hayır' sığlıklarında karaya oturanlarla ilgili de halkımızın hassasiyet gösterdiğine şahit oluyorum.
Okurumuz Muzaffer Faruk Özkan da, herkesin safını açık ve net olarak ortaya koyması gerektiğini ifade ediyor:
"Selamlar. Yazınızı okudum, duygularınızı özet olarak çok iyi ifade etmişsiniz.
Vatan denilen toprak için, 'Eğer uğrunda ölen varsa vatandır' diyemiyorsak, bunu hareketlerimizle destekleyemiyorsak hiçbir anlamı kalmayacak. Çok sesli diyerek aykırı, birbirleriyle bağdaşmayan fikirlerin olması, ortak vatan sevgisi içermeyen sözde modern düşünceli sapkın insanlarla aynı karede olmak, düşmanlarımız kadar tehlikelidir."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA