Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En iyi ‘yardımcı’ oyuncular

Bir dizinin sevilmesinde, tutulmasında sadece başrol oyuncularının değil, yardımcı karakterleri canlandıran oyuncuların da çok önemli bir rolü var. Hatta içlerinde öyleleri var ki; onları diziden çekip alın, geriye tatsız tuzsuz bir şey kalıyor. İşte ilk aklıma gelenler:
Çukur-'Aliço' (Rıza Kocaoğlu), Eşkıya-Tipi (Savaş Özdemir), Aşk ve Mavi-Cemal (Cüneyt Mete), Bahtiyar Ölmez-Şinasi (Umut Oğuz), Kırgın Çiçekler- Ejder (Tayanç Ayaydın), Kanatsız Kuşlar-Muzaffer (Fatih Al), Diriliş:
Ertuğrul- Komutan Ares (Cemal Hünal), Payitaht Abdülhamid- Mahmut Paşa (Hakan Boyav), Vatanım Sensin- Yakup (Fatih Artman), Bizim Hikaye-Fikri (Reha Özcan), Şevkat Yerimdar- Cuma (Murat Akkoyunlu), Ufak Tefek Cinayetler- Edip (Selim Bayraktar).
Bunlar benim listemdekiler.
Eminim siz sayıyı artırabilirsiniz.
Durun, bari size bir ev ödevi vereyim: Benim aklıma hep erkek oyuncular geldi. En iyi yardımcı kadın oyuncuların listesini de siz yapın.
Ben de cumartesi günü okur mektupları gününde herkesle paylaşayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA