Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kadınların yeni kabusu: ‘Tutku'

'Çocuklar Duymasın', bu sezon son derece farklı bir kulvara girdi. Her zaman mutlu evlilikleriyle 'model' olan 'Haluk' ile 'Meltem' de ülkemizi etkisi altına alan 'boşanma rüzgarının' önünde yaprak gibi savrulmaya başladı.
Aslında gül gibi geçinip gidiyorlardı.
Ne olduysa, 'Tutku' adlı kadının 'Haluk'a göz koymasıyla oldu.
'Tutku', 'Haluk'u 'Meltem'in elinden almak için her türlü entrikaya girişti. Şüphelenen 'Meltem'in evine gidip "Kocan beni seviyor. Aradan çekil" diyecek kadar gözünü kararttı. Baktı ki çiftin ayrılmasına bu da yetmeyecek, bu kez 'Haluk'un yanına varıp "Karın seni aldatıyor. İş arkadaşlarıyla Londra kaçamağı yaptı" deyiverdi.
'Tutku', her evli kadının kabuslarına girmeye aday bir tip haline geldi.
Zaten ismi de özellikle seçilmiş gibi. Aşk; tutkuya, hatta 'tutturmaya' gelip dayandığında tehlikelidir ve içinde sevgi barındırmaktan uzaklaşır. Tıpkı, motivasyon sağlayan 'hırsın', her şeyi imha edebilecek 'ihtirasa' dönüşmesi gibi. Eminim, ekran başındaki tüm kadınlar böyle bir 'tutku'ya kapılmamak için dua üzerine dua ediyordur.
Bu arada 'Tutku'yu oynayan Gülin İyigün'ün performansı da göz dolduruyor.
Yakında çarşı pazar gezerken kadınların hışmına uğrarsa şaşırmayacağım.
Bu arada bir not daha:
Malum; evliliği zora giren, bunalıma kapılan kadınların iki adresi vardır. Birincisi kuaför, ikincisi mutfak. 'Meltem'i de (Pınar Altuğ) son zamanlarda her gün FOX mutfağındaki 'Sizi Böyle Alalım' programında yemek yaparken izleyip duruyorum.
Kilo almasa bari...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA